Helemaal thuis op Texel

Onze projecten

Omring

Volledige make-over voor Gollards

De eerste fase van de grootschalige verbouwing van de Gollards, gestart begin 2021, is afgerond. De zuidvleugel, Ceres, is gerenoveerd en er is een nieuwe vleugel, Westerslag, gerealiseerd. De vleugels zijn eind juni 2022 in gebruik genomen. De Gollards wordt in 2 fasen geschikt gemaakt om te kunnen wonen voor mensen met dementie of met een intensieve lichamelijke zorgvraag.

Omring

Groene Verpleeghuis

Omring heeft plannen om een volledig duurzaam verpleeghuis te bouwen op Texel. Met het plan voor een Groen Verpleeghuis heeft Omring de prijs gewonnen voor beste duurzame zorgidee 2021. Beoogde locatie is de locatie van de huidige Vrije School op de hoek Beatrixlaan/Gasthuisstraat in Den Burg. Zodra deze locatie is opgeleverd (medio 2023/2024) zullen de bewoners en medewerkers van verpleeghuis Hollewal verhuizen naar deze nieuwbouwlocatie met 53 appartementen. 

Omring

Toekomst Hollewal

Locatie Hollewal blijft voorlopig bestaan in zijn huidige vorm. Pas nadat de huidige bewoners zijn verhuisd naar het Groene Verpleeghuis (medio 2023/2024), start de herontwikkeling van deze locatie. De huisvesting van deze locatie moet in de komende jaren namelijk ingrijpend gemoderniseerd worden. De plannen voor de herontwikkeling van het terrein worden in 2022 gepresenteerd.

Laatste Nieuws

Feestelijke opening verbouwde keuken en restaurant Gollards

22/07/2022

Op woensdag 1 juni heeft er een feestelijke opening plaatsgevonden van de prachtig verbouwde keuken en restaurant in de Gollards; het Eethuys.

 

Foto Eethuys 1 site


Texelaars krijgen meer kans om op het eiland te blijven